Om mig

Mit navn er Sekita og er ved at uddanne mig til Totum kropsterapeut. Jeg er færdigudlært i april 2018.

Kropsterapien er stadigvæk kun en bibeskæftigelse.  Til daglig arbejder jeg som kundekonsulent i en bank.

Derfor, vil du som kunde, blive inviteret ind i mit private hjem når du skal behandles.  Jeg deler det med min mand og vores 2 drenge på 8 år.

Udadtil lå ikke lige i kortene at jeg skulle dykke ned i kropsterapiens verden, men jeg har altid interesseret mig for den alternative verden og har, gennem flere forskellige sygdomme og dårligdomme, søgt  efter noget der kunne hjælpe når det etablerede system gav op. Det har jeg fundet her.

Jeg stiftede bekendtskab med denne form for kropsbehandling da min krop i 2015 var godt og grundigt nedbrudt efter stress, brystkræft og kemoterapi.  Efter første session var jeg flyvende og kunne mærke en enorm forskel. Desværre holdt det aldrig længe og jeg blev ved at komme tilbage til udgangspunktet.  Jeg fandt ud af at kun jeg selv kunne vende dette. Ved hjælp fra min dygtige kropsterapeut er jeg kommet et godt stykke på vejen.  Men det tager tid og en masse styrke at vende vaner og gamle mønstre. Jeg øver mig stadig og bliver hver eneste dag klogere ligesom min krop bliver bedre.

Noget at den viden og den fantastiske behandling er jeg glad for at kunne give videre til mine klienter.

Jeg glæder mig til at se dig.